= 360,00 kn PDV je uključen u cijenu
 • Vrijednost720 kn
 • Popust50%
 • Ušteda360 kn

Nažalost, zakasnili ste :( Ponuda je istekla! Više sreće drugi put!

Napomene

  Rok iskoristivosti kupona:
  do 30.12.2012. Informacije i obavezna rezervacija termina na turizam@kupizdravo.hr ili mob: 091/ 455 44 58 Ponudu možete platiti općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama Jedna osoba može kupiti 3 kupona za sebe i 3 kao poklon Kuponi se mogu spajati Ponuda uključuje: Vikend u legendarnoj Zagori - 3 dana sa 2 noćenja uz doručak za četvero (dvoje odraslih i dvoje djece) NAPOMENA: Ukoliko ste se u prirodu odlučili poći bez djece - u cijenu se uključuje i degustacija 5 vina uz Didovu zakusku u Vinariji Teskera Kućni ljubimci dozvoljeni Prijava obvezno tjedan dana prije Pristojbe: U cijenu je uračunat PDV i boravišna pristojba. Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije
Komentiraj

Vinarija Teskera, Vrlika

Sve češće se putovi iz pravca mora okreću prema unutrašnjosti. Pri tom mijenjaju smjer putovanja, dolazi se u područja koja ugodno iznenade svojom ljepotom i atraktivnošću. Takvo područje je i hrvatsko Podinarje.

Ovaj živopisni prostor ukotvljen između visova Dinarida, svakako vrijedi doživjeti vlastitim emocijama. Obilježen je tokom rijeke Cetine, koja izvire podno Dinare i vijuga od sjeverozapadnog dijela Cetinske krajine probijajući se na mjestima kroz strmo, nepristupačno korito koje pritišće s obje strane obale i izvorom i tokom Krčića, od kojeg nastaje impresivna rijeka Krka. U današnje vrijeme hrvatsko Podinarje privlači posjetitelje iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva. Ljudi željni druženja s prirodom našli su na ovom prostoru područje koje predstavlja stalni izazov i potiče avanturistički duh.

Ovdje imate mogućnost konzumiranja hrane na seoskom domaćinstvu, uz rijeku, na česmi ili po potrebi u restoranu, te kušanje vrhunskih autohtonih vina obitelji Teskera nagrađenih šampionskim odličjima. Vinarija Teskera je suvremena vinarija u prastarom krškom kraju. Djeluje na goletima od Zadra, preko planina (Promina, Svilaja, Dinara...), uz tokove rijeka (Krke, Čikole, Cetine...) te u Kijevu, gdje su zasađeni mladi  vinogradi.

Izaberite između mogućih obilazaka: izvori Cetine i Krke; kninska, vrlička i kijevska tvrđava, vrlička Česma, crkva Sv. Spasa u Cetini i Sv. Marija u Biskupiji, vinogradi, stada ovaca, divljač-lopatari, konji, magarad, krave na slobodnoj ispaši ...

Moguć najam kajaka/čamca/kanua i kupanje na Peručkom jezeru, jahanje, "ratovanje" airsoft puškama, tenis, balotanje, kao i planinarenje, biciklizam, brdski biciklizam, penjanje, i druge aktivnosti u prirodi.

Prilagođavajući se zahtjevima modernog turista, kraj se stalno mijenja pružajući nove usluge u želji da zadovolji svakog posjetitelja. Između ostalog, uz Kijevo je vezana impozantna planina Dinara, ova planina nudi fantastične mogućnosti rekreacije i upoznavanja raznih prirodnih fenomena, biljnog i životinjskog svijeta, a tu je i njezin vrh Sinjal (1831 m) najviši vrh u Hrvatskoj. Ono što ćete na kraju svojih putova ponijeti u sjećanju neće biti samo turističke atrakcije, nego ponajviše domaćini čije gostoprimstvo ostaje kao ugodan okus na nepcima nakon ukusnog zalogaja. Sve silnice prirodne i ljudske ljepote ovdje se susreću i čine magiju čija će vas toplina dugo grijati.

Lokacija

Adresa: Cesta dr. Franje Tuđmana bb ● 21236 Vrlika

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti kreditnom karticom, debitnom karticom, internet bankarstvom i/ili općom uplatnicom.

 • Americanexpress
 • MasterCard
 • MaestroCard
 • Visa
 • Diners