= 350,00 kn PDV je uključen u cijenu
 • Vrijednost700 kn
 • Popust50%
 • Ušteda350 kn
Nažalost, zakasnili ste :( Ponuda je istekla! Više sreće drugi put!

Napomene

  NOVO !!! Produžena ponuda -
  svi kuponi kupljeni do 26.07.2012. su aktivni i možete ih koristiti, dok je ostale moguće koristiti tek po završetku ponude Ponudu možete platiti općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama Jedna osoba može koristiti najviše
  2 kupona za sebe i 2 kao poklon Ponuda uključuje: specijalistički pregled dermatoskopom svih madeža i uklanjanje jedne dobroćudne izrasline radio frekvencijskim nožem bez ožiljaka Karakteristika: kirurški zahvat najsuvremenijom tehnikom bez ožiljaka uz brz oporavak Napomena: na dodatno uklanjanje dobroćudne izrasline odobravamo još 50% popusta od redovne cijene, dakle 300 kn. Patohistološka analiza se nadoplaćuje 200 kn Radno vrijeme: pon-pet 08 - 20h Telefon za najavu: 01/ 301 49 23 Rok iskoristivosti kupona: 30.09.2012. Poliklinika Leptir se nalazi kod okretišta za Črnomerec Cjenik možete pronaći ovdje
Komentiraj

Pod izrazom nevus ili madež podrazumijeva se okruglasta tvorba, obično nenasljedna, nastala kao posljedica poremećaja u embrionalnom razvitku.

Može postojati već od rođenja ili se pojavljuje kasnije u životu.U kliničkoj je praksi od izuzetne važnosti pravodobno prepoznati atipične madeže. Iako je danas u cijelom svijetu razvijen stav o preventivnom uklanjanju madeža, među našim ljudima još vrijedi stav "bolje madež ne dirati, dat će se na zlo". To je potpuno netočno, a rezultiralo je neopravdanim strahom od operativnog odstranjivanja madeža. "Zlo" iz navoda nije se dogodilo zbog operativnog zahvata nego zato što je bolesnik došao prekasno, odnosno u trenutku pristupanja operativnom zahvatu bilo je riječ o maligno promijenjenom madežu odnosno melanomu s udaljenim metastazama.Stoga madeže koji zadovoljavaju kliničke kriterije za preventivno operativno odstranjivanje, koji su izloženi iritaciji ili traumama (u vlasištu prilikom češljanja, iritaciji donjim rubljem), potom one na peti, tabanu, dlanu, spolovilu ili tvrdom nepcu, ili koji zbog bilo kojeg razloga "smetaju" bolesniku, valja na vrijeme odstraniti u cijelosti. Jer, i maligni je melanom, a to je ono čega se svi najviše bojimo kada govorimo o pigmentiranim lezijama kože, izlječiv ako se odstrani na vrijeme. Pozitivan terapijski ishod postići će se ako bolesnici shvate da se zbog pigmentiranih lezija trebaju javiti u specijalisti u POLIKLINICI LEPTIR koji će prema nalazu ocijeniti koliko se često bolesnik mora javljati na kontrolne preglede, treba li preventivno i kada odstraniti pigmentiranu leziju kože te kako se štititi od provocirajućih čimbenika, prije svega dugotrajna izlaganja štetnim sunčevim zrakama.

Više o ponudi

Poliklinika Leptir
Poliklinika Leptir nudi vam specijalistički pregled doktora Ante Škare, otorinolaringologa i kirurga glave i vrata. Svi madeži i kožne izrasline bit će pregledane uz pomoć dermatoskopa. Polaroidno svjetlo i povećalo tog aparata omogućavaju detaljno promatranje i najsitnijih madeža.
Pregledava se cijelo tijelo, a osobito područje prepona, stopala i prstiju, donji dio nogu i leđa i ostali slabo dostupni dijelovi tijela. Radio frekventna kirurgija je nova kirurška tehnika operacije dobroćudnih kožnih izraslina kod koje se koristi inovativni kirurški instrument, takozvani "radio frekvencijski nož". Tom tehnikom odstranjuju se dobroćudne izrasline putem radiovalova, nakon kojeg ostaje mala ranjava površina koja cijeli brzo uz minimalne ožiljke postižući izvrstan estetski ishod. Sam zahvat nije bolan jer se izvodi pod lokalnom anestezijom. Sav rizik koji postoji je mogućnost alergijske reakcije na lokalni anestetik (Lidokain). Ovom metodom estetski ishod je odličan, minimalna ranica brzo zacjeljuje uz minimalan ožiljak. Ako je potrebno, nakon zahvata, treba napraviti patohistološku analizu, koja se nadoplaćuje 200 kn.

Ožiljak treba neko vrijeme čuvati od sunca, koristiti antibiotsku zaštitu i kremu za poboljšano cijeljenje rane. U većini slučajeva za nikoga nema zapreka za zahvat. Ako pacijent izrazi želju za odstranjivanjem još dodatnih dobroćudnih izraslina onda je nadoplata 50% cijene radio frekvencijskog zahvata (300 kn po izraslini). Korisnik se odmah nakon zahvata vraća svakodnevnim obavezama. Ovim kirurškim zahvatom mogu se ukloniti bradavice i slične izrasline, a dovoljan je jedan dolazak za izvedbu zahvata koji traje od 10 do 20 minuta. Svaku promjenu oko madeža stoga shvatite ozbiljno jer ona može biti prvi znak melanoma. Iako preporučamo da i kod kuće promatrate svoje madeže kako bi na vrijeme primijetili bilo kakvu promjenu, dijagnoza melanoma je pouzdana tek nakon što se sumnjiva promjena na koži u cijelosti operativno odstrani i pregleda patohistološki.

Bioleptir d.o.o.

Ilica 253/1
10000 Zagreb
Hrvatska

tel: 01/ 301 49 23

email: info@poliklinika-leptir.hr
http://www.poliklinika-leptir.hr

Podijeli sa drugima:

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti kreditnom karticom, debitnom karticom, internet bankarstvom i/ili općom uplatnicom.

 • Americanexpress
 • MasterCard
 • MaestroCard
 • Visa
 • Diners