= 99,00 kn PDV je uključen u cijenu
 • Vrijednost250 kn
 • Popust60%
 • Ušteda151 kn

Napomene

  Ponudu možete platiti općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama Kupon je moguće koristiti tek po završetku ponude Jedna osoba može kupiti 5 kupona za sebe i 5 kao poklon Ponuda uključuje: Specijalistički pregled i jedan tretman fizikalne terapije Radno vrijeme: pon-pet 08 - 20h,
  sub 08 - 13h Najava prije korištenja usluge: 2 dana Telefon za najavu: 098/ 91 79 200 Rok iskoristivosti kupona: 30.12.2012. Cjeni kmožete pronaći ovdje
Komentiraj

Fizikalna terapija

Fizikalna terapija je grana medicine koja proučava biološko djelovanje pojedinih oblika fizikalne energije i njihovu primjenu u dijagnostici, liječenju, prevenciji i rehabilitaciji bolesti, ozljeda i prirođenih mana. Koristi se u tretmanu velikog niza bolesti od jednostavnih poremećaja pokretljivosti do složenih kognitivnih poremećaja. U liječenju se koriste magneti, elektricitet, mehanička energija, toplina, zvuk i svjetlost. S razvojem medicinske znanosti i znanosti općenito dostignuća fizikalne medicine sve su veća, pa je i struka bogatija novim spoznajama i sve učinkovitija.

Bolovi u vratu vrlo su česta pojava, a osnovni im je razlog moderan način života, predugo sjedenje i rad u nepravilnim prisilnim položajima tijela. Uzroci tegoba su mehanički poremećaji struktura vrata te iznenadni pokret ili loše držanje tijela.
Tegobe se najčešće javljaju kod učenju za stolom u pognutom položaju, sjedenju pred računalom, ležanju u krevetu s glavom podignutom na jastuke, pri gledanju televizije i sl. S kralježnicom povezane tegobe uglavnom se svode na bolove u slabinskom (križa) i vratnom dijelu, a nešto manje u prsnom dijelu kralježnice. Bolovi su često praćeni napetim i bolnim mišićima i smanjenom pokretljivošću zglobova. Teškoće mogu biti izražene prilikom hodanja, stajanja, sjedenja, ustajanja, izlaska iz auta, vezanja cipela, oblačenja čarapa, jutarnjeg pranja zubi...

Više o ponudi

Fizikalna terapija i rehabilitacija obuhvaća postupke prevencije i unapređenja zdravlja, liječenja i rehabilitacije osoba s oštećenjima i bolestima mišićno - koštanog, živčanog  i krvožilnog sustava. Najmoderniji aparati renomiranih svjetskih proizvođača, te visoko educirani fizioterapeutski tim u suradnji sa liječnicima različitih specijalnosti, omogućuju vrhunske rezultate fizikalne terapije i rehabilitacije i osnovni su preduvjet za iste. 

Posebnosti Centra Aura za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju:  

 1. individualan pristup, individualni termini  
 2. vrhunski medicinski tim specijalista
 3. praćenje pacijenta   
 4. uređen ambijent
 5. najmodernija medicinska oprema

U Centru Aura rade visokoobrazovani fizioterapeuti, koji se konstantno educiraju o novim spoznajama i dostignućima na području fizikalne terapije i rehabilitacije u vidu specijaliziranih tečajeva, manualnih tehnika i koncepta, stručnih predavanja i radionica. Oni su kvalificirani za provođenje procjene bolesnikovog stanja, u suradnji sa liječnikom specijalistom, planiraju tijek terapije i postupaka, provode terapiju u vidu individualnih ili grupnih vježbi, raznih fizikalnih procedura, kao i vježbi u bazenu, kako bi Vaša rehabilitacija u najkraćem mogućem vremenu osigurala najkvalitetnije rezultate . Dio njihovog posla je i procjenjivanje terapijskih učinaka, rad na prevenciji pojave mogućih oštećenja, kao i edukaciji pacijenata po završetku rehabilitacije, o tome kako spriječiti bolove, kako se pravilno držati i kretati, te kako prilagoditi aktivnosti i uređenje okruženja za lakšu svakodnevnicu.

Cilj tima fizikalne medicine u Centru Aura je vratiti pacijentu optimalnu funkciju, koju je imao prije bolesti ili ozljede, te osigurati što brži povratak aktivnostima svakodnevnog života, kroz neke od naših programa fizikalne terapije i rehabilitacije:

 1. preoperativna rehabilitacija,
 2. postoperativna rehabilitacija
 3. fizikalna terapija  kroničnih degenerativnih bolesti i bolnih sindroma
 4. fizikalna terapija akutnih bolnih stanja
 5. fizikalna terapija kod neuroloških stanja i oštećenja perifernih živaca
 6. fizikalna terapija sportskih ozljeda
 7. fizikalna terapija djece sa posebnim potrebama…

Aura centar za zdravlje d.o.o.

Osječka 44
31550 Valpovo
Hrvatska

tel: 098/ 91 79 200

email: labimario@yahoo.com
http://www.aura-centar.hr/

Podijeli sa drugima:

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti kreditnom karticom, debitnom karticom, internet bankarstvom i/ili općom uplatnicom.

 • Americanexpress
 • MasterCard
 • MaestroCard
 • Visa
 • Diners