= 150,00 kn PDV je uključen u cijenu
 • Vrijednost300 kn
 • Popust50%
 • Ušteda150 kn
Nažalost, zakasnili ste :( Ponuda je istekla! Više sreće drugi put!

Napomene

  NOVO !!! Produžena ponuda -
  svi kuponi kupljeni do 09.10.2012. su aktivni i možete ih koristiti, dok je ostale moguće koristiti tek po završetku ponude Ponudu možete platiti općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama Jedna osoba može kupiti najviše
  2 kupona za sebe i 1 kao poklon Ponuda uključuje: Shiatsu tretman u trajanju od 60 minuta Radno vrijeme: pon-pet 10-21h Obavezna rezervacija termina 3 dana prije tretmana Kontakt telefon: 091/ 535 8694 Rok iskoristivosti kupona: 31.10.2012. Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti Kod eventualnog kašnenja klijenata, tretman se skraćuje za isto vrijeme. Rezervirani a ne konzumirani tretmani smatraju se iskorištenim. Cjenik možete pronaći ovdje
Komentiraj

SHIATSU pokrenite životnu energiju

Shiatsu tretmani uspostavljaju strukturalni i energetski balans unutar tijela te potiču sposobnost iscjeljivanja različitih fizičkih i emocionalnih blokada. Tretman djeluje na posturu kralježnice koštani i mišićni sustav, te osigurava optimalan protok životne energije kroz sustav energetskih meridijana.

Na fizičkoj razini tretmani uklanjaju bol u vratu i leđima poboljšavaju posturu tijela, učinkoviti su kod tegoba išijasa, lumbaga i svih  problema sa kralježnicom, potiču pokretljivost zglobova i omekšavaju napete mišiće. Shiatsu snažno djeluje na živčani  i hormonalni sustav; ublažava stres, nesanicu, anksiozna i depresivna stanja. Tretmani  jačaju funkciju probavnog i reproduktivnog sustava, smanjuju učestalost i intenzitet glavobolja kao i pojavu migrena.  Shiatsu je priznata i komplementarna terapeutska metoda - dokazano poboljšava zdravlje (više na www.shiatsu-esf.org).

Prije tretmana uputno je barem dva sata ne konzumirati obilne obroke i obući se ugodno (trenirka i sportske čarape). U centru "QUANTUM" tretman se izvodi na strunjači i anatomskoj podlozi koja postavlja kralježnicu u optimalan položaj. Tretman je izuzetno ugodan. Radi optimalnog učinka dobro je provesti seriju od nekoliko tretmana u određenom vremenskom razdoblju. Svaki Shiatsu tretman je individualan (ne radi se šablonski) i prilagođen je potrebama klijenta.

Više o ponudi

Kristina Kružić, voditeljica centra "QUANTUM", certificirana je shiatsu terapeutkinja i učiteljica yoge, deset godina profesionalno angažirana na domaćim i međunarodnim projektima iz područja zaštite okoliša i obnovljivih izvora energije, za sebe voli reći da je putnik- tragalac, ljubiteljica Mediterana i dalekog istoka, te svih manifestacija prirode.Shiatsu se studira najmanje 4 godine i obuhvaća niz specifičnih znanja o anatomiji, fiziologiji, tradicionalnoj kineskoj medicini, prehrani i relaksaciji, a u ovom slučaju vjerujte da ste u dobrim rukama kvalificiranog terapeuta. Shiatsu potpomaže proces iscjeljenja i djeluje na sve aspekte bića: fizički, emocionalni, mentalni i duhovni. Povremeno se kao dodatak tretmanu koriste oblozi, moksibustija ili cupping.

Holistički centar "Quantum"

Ede Murtića 2
10000 Zagreb
Hrvatska

tel: 091/ 535 8694

email: holistika@net.hr
http://www.holistika.hr

Podijeli sa drugima:

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti kreditnom karticom, debitnom karticom, internet bankarstvom i/ili općom uplatnicom.

 • Americanexpress
 • MasterCard
 • MaestroCard
 • Visa
 • Diners