= 99,00 kn PDV je uključen u cijenu
 • Vrijednost515 kn
 • Popust81%
 • Ušteda416 kn
Nažalost, zakasnili ste :( Ponuda je istekla! Više sreće drugi put!

Napomene

  NOVO !!! Produžena ponuda -
  svi kuponi kupljeni do 11.04.2013. su aktivni i možete ih koristiti, dok je ostale moguće koristiti tek po završetku ponude Ponudu možete platiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama Jedna osoba može kupiti najviše
  1 kupona za sebe i 3 na poklon Ponuda uključuje: Keratinski botox sa infracrvenom peglom i frizura Karakteristike: ponuda se odnosi na sve dužine kose Radno vrijeme: pon-pet 8-20h Najava prije korištenja usluge: 2 dana Telefon za najavu: 099/ 21 35 991 Rok iskoristivosti kupona: 30.04.2013.
Komentiraj

Sunce, vlaga, klima uređaji, sol i atmosferske (ne)prilike u kombinaciji s nekvalitetnim proizvodima za bojanje i njegu kose mogu drastično oštetiti vlas i vlasište. Imamo izvanredno rješenje: obnavljanje oštećene kose sa dugotrajnim rezultatom: KERATINSKI BOTOX! Nahranite svoju kosu vitaminima, podarite joj maksimalni sjaj i gustoću, prepustite sve vrhunskim stručnjacima frizerskog salona Vanessa i obnovite svoju kosu, zaslužila je! Vaša nova frizura svakako će biti Vaš najljepši accessory na plaži ili pak kad se ponovno vratite u ured, a svi znamo da je duga, zdrava i sjajna kosa oduvijek simbol ženstvenosti.
Keratinski tretman infracrvenom peglom temelji se na principu ultrazvučne vibracije visoke frekvencije. Kosa se prvo pere keratinskim šamponom koji duboko čisti od svih nečistoća, zatim se nanosi keratinska krema te se kosa tretira peglom koja se ne zagrijava i ne oštećuje kosu, već je hladna.

Više o ponudi

Na mjestima gdje je kosa oštećena, pegla vibrira te potiče što bolje upijanje maske koja omogućuje hranjenje kose aktivnim sastojcima koji tretmanom ulaze direktno u kulikulu vlasi. Nakon tretmana kosa je vidno sjajnija, mekša, zdravija te nema elektriciteta. Rezultati keratinskog tretmana odmah su uočljivi i djelotvornost je vidljiva do 2 mjeseca, a kosa je podatnija, mekanija i bujnija. Botox se preporučuje svim tipovima vlasi jer pruža zaštitu, sjaj, lakše tretiranje, a vlakna postaju snažnija i otpornija.

Redovna cijena 515,00kn,  sada 99,00 kn.

Beauty centar VANESSA

Trg kralja Tomislava 41
10410 Velika Gorica
Hrvatska

tel: 099/ 21 35 991

email: beautycentar.vanessa@gmail.com
http://vanessa.fullbusiness.hr

Podijeli sa drugima:

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti kreditnom karticom, debitnom karticom, internet bankarstvom i/ili općom uplatnicom.

 • Americanexpress
 • MasterCard
 • MaestroCard
 • Visa
 • Diners