= 88,00 kn PDV je uključen u cijenu
 • Vrijednost220 kn
 • Popust60%
 • Ušteda132 kn
Nažalost, zakasnili ste :( Ponuda je istekla! Više sreće drugi put!

Napomene

  NOVO !!! Produžena ponuda -
  svi kuponi kupljeni do 19.11.2012. su aktivni i možete ih koristiti, dok je ostale moguće koristiti tek po završetku ponude Ponudu možete platiti općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama Jedna osoba može kupiti
  1 kupon za sebe i 1 kao poklon Ponuda uključuje: medicinsku masažu cijelog tijela u trajanju od 60 minuta Radno vrijeme: pon-pet 10 - 18h Telefon za najavu: 095/ 851 52 34 Obavezna rezervacija termina 3 dana prije tretmana Rok iskoristivosti kupona: 30.11.2012. Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti Cjenik možete pogledati ovdje
Komentiraj

Udruga Solidarnost je plod višegodišnjeg rada i organizacije zdravstvenih profesionalaca i ljudi iz raznih stručnih područja. Želja im je pružati usluge primjenjujući znanstvena i stručna dostignuća uz poštivanje najviših moralnih načela. Profesionalnost i odgovornost prema članovima i zaposlenicima Udruge, te društvu u cjelini, na prvom je mjestu prioriteta u njihovom svakodnevnom djelovanju.

Masažu je moguće definirati kao primjenu sustavne manipulacije mekih tkiva u terapijske svrhe. Vrsta masaža, po nekim izvorima, ima oko 100, sa raznim podjelama i pod podjelama, a nama su možda najpoznatije klasična, sportska, higijenska, terapeutska, medicinska... Premda danas postoje različiti aparati za masažu, ruke čovjeka stroj ne može zamijeniti. Ručna masaža je zasigurno najefikasnija metoda, jer uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu. K tomu psihološko značenje fizičkog kontakta kao modaliteta liječenja nije upitno. Masaža je najstariji oblik liječenja, a izvodi se ručno ili pomoću aparata. Preko kože djeluje na mišićni, živčani i limfni sustav.

Više o ponudi

Mi Vam danas predlažemo medicinsku ručnu masažu cijelog tijela koja se primjenjuje kod liječenja različitih oboljenja i tegoba. Naći dobrog masera teško je i vjerujte da onaj koji ga pronađe teško ga ispušta ili mijenja.

U UDRUZI SOLIDARNOST znaju što znači dobar maser. Prvenstveno, medicinski obrazovano osoblje, neće Vam masirati leđa po sat i pol, zato što je Vama to ugodno ili lijepo, jer to nije masaža i to pravi maseri ne rade, to je razbacivanje vremena i snage bez učinka, neće brojati minute dok vas masiraju i gledati kada će proći pola sata ili sat, neće Vam napraviti upalu mišića ili ako vam je lakše „muskulfiber“ tako da sutra ne znate za sebe, neće Vas masirati ako imate prehladu, kožne bolesti, temperaturu, upalni proces jer će se upala još više proširiti.…Oni to znaju prepoznati, drugi ne.

Znamo što hoće, pitat će Vas o Vašim tegobama, dijagnosticirati tijelo, preporučiti jačinu i tijek masaže, objasniti vam što ona donosi, kakve su daljnje smjernice s obzirom na stanje. Maseri u UDRUZI SOLIDARNOST imaju znanja iz mnogih područja (govorimo o osnovama fizikalne terapije, dermatologiji, vrstama masaža, aroma terapiji) i imaju holistički pristup.

U ugodnom i prozračnom prostoru sa profesionalnim stolovima, čistim plahtama, ručnicima, tretirani aromatičnim uljima osjećat će te se kraljevski. Samo ste kod educiranog masera u sigurnim rukama.

Udruga "Solidarnost"

Kornatska 3
10000 Zagreb
Hrvatska

tel: 095/ 851 52 34

email: info@udruga-solidarnost.hr
http://www.udruga-solidarnost.hr

Podijeli sa drugima:

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti kreditnom karticom, debitnom karticom, internet bankarstvom i/ili općom uplatnicom.

 • Americanexpress
 • MasterCard
 • MaestroCard
 • Visa
 • Diners