= 200,00 kn PDV je uključen u cijenu
 • Vrijednost400 kn
 • Popust50%
 • Ušteda200 kn

Napomene

  Ponudu možete platiti općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama Jedna osoba može koristiti najviše
  2 kupona za sebe i 2 kao poklon Kupon je moguće koristiti tek po završetku ponude Ponuda uključuje: „Anti-stres“, stručno- edukativne radionice Karakteristike: trajanje radionice 3 sata sa stručnim predavačima Napomene: rad u malim grupama Radno vrijeme: pon-pet 08 - 20h Obavezna telefonska rezervacija minimalno 3 dana unaprijed Telefon za najavu: 01/ 301 49 23
  091 602 18 86
  VRIJEME NAJAVE: od 10 do 14h Rok iskoristivosti kupona: 30.09.2012. Bioleptir se nalazi u sklopu Poliklinike Leptir kod okretišta za Črnomerec
Komentiraj

STOP STRESU, POČNITE ŽIVJETI!

Stres je sastavni dio našeg života i kada traje kraće vrijeme on je koristan i svrsishodan  te pridonosi višoj energetskoj razini koja nam omogućuje da odlično obavimo posao. Stres je snažna motivacija za neke životne promjene i užitke koji mogu imati vrlo pozitivan utjecaj na život. Zbog današnjeg užurbanog stila života dolazi do produženog stanja stresa koje nazivamo „stresno izgaranje“ zbog kojeg smo izloženi raznim pritiscima i bolovima – utječe na naše tijelo, slabi imunološki sustav, usporava metabolizam i može dovesti do ozbiljne fizičke, mentalne i emocionalne neravnoteže. No, stres ne mora nužno biti negativan i problematičan za čovjeka.

Stručna predavanja i edukativna radionica u trajanju od 3 sata obuhvaćaju:

 1. STRUČNA PREDAVANJA
  1. Upravljanje stresom - predavač dr. Ante Škaro, ravnatelj Poliklinike „Leptir“
  2. Prehrana i stres - predavač Karmen Matković, dipl.ing. nutricionist
  3. Stres i aromaterapija - predavač Lidija Vuljanić, dipl.ing. agronom, aromaterapeutkinja
 2. INTERAKTIVNA DRUŽENJA
 3. PRAKTIČNI SAVJETI

Upoznavanje s tematikom, uvodna predavanja; Definiranje i osvješćivanje problematike kroz praktične primjere, kroz multidisciplinarni pristup: jedna tema, više stručnjaka; Rasprave s polaznicima, pitanja i odgovori; Praktični dio kroz interaktivne radionice i primjenjiva rješenja; Edukativne brošure i radni materijali

Edukacijom kroz predavanje i radionicu nudimo Vam primjenjive savjete i smjernice za poboljšanje ukupne kvalitete života. Vaše zdravlje presudna je komponenta kvalitetnog i sretnog života, a pravilan pristup, edukacija i primjenjivi savjeti od iznimne su važnosti za očuvanje istog. Adekvatnim pristupom od strane multidisciplinarnog tima stručnjaka; liječnika, nutricionista i aromaterapeuta nepoželjne se promjene mogu zaustaviti i na vrijeme spriječiti.

Više o ponudi

Sadržaj „Anti-stres“, stručno edukativne radionice: predavanje koje uključuje stručno lječničko objašnjenje mehanizama stresa i sve njegove zdravstvene implikacije, nutricionistički pristup u prevenciji i ublažavanju stresa pravilnom prehranom i antistres hranom, te aromaterapeutski pristup stresu kroz ljekovito bilje i njegovu pravilnu primjenu.

Stres je bolest modernog čovjeka, odnosno vremena u kojem živimo. Prema najnovijim podacima Svjetske zdravstvene organizacije, stres postaje prva bolest na listi bolesti do kraja 2020. godine. Radionica će vas osloboditi od iluzija i ne razumijevanja stvari i situacija koje nas dovode do stresa i dati vam posve nov uvid u ovu čestu tematiku. Naučit ćete kako:

 1. Identificirati razine stresa, njegove uzročnike i uzdići se iznad njih kako bi kreirali smiren um i tijelo
 2. Zadobiti pouzdanje u različitim problematičnim situacijama i odnosima
 3. Osnažiti svoju sposobnost da odgovorimo uspješno na razne situacije i okolnosti

Naučit ćete i koji su to okidači u životu koji potiču stres. Umjesto da se prepustimo stresu i pasivno mu se predamo i s vremenom se 'naviknemo' na njega, što u konačnici dovodi do duboke depresije i teških fizičkih oboljenja, naučit ćete kako ga potpuno ukloniti iz svog života i vratiti izgubljeno samopoštovanje.

Bioleptir d.o.o.

Ilica 253/1
10000 Zagreb
Hrvatska

tel: 01/ 301 49 23

email: info@poliklinika-leptir.hr
http://www.poliklinika-leptir.hr

Podijeli sa drugima:

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti kreditnom karticom, debitnom karticom, internet bankarstvom i/ili općom uplatnicom.

 • Americanexpress
 • MasterCard
 • MaestroCard
 • Visa
 • Diners