= 175,00 kn PDV je uključen u cijenu
 • Vrijednost350 kn
 • Popust50%
 • Ušteda175 kn
Nažalost, zakasnili ste :( Ponuda je istekla! Više sreće drugi put!

Napomene

  NOVO !!! Produžena ponuda -
  svi kuponi kupljeni do 29.10.2012. su aktivni i možete ih koristiti, dok je ostale moguće koristiti tek po završetku ponude Ponudu možete platiti općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama Jedna osoba može koristiti najviše
  2 kupona (za sebe ili kao poklon) Ponuda uključuje: medicinski ACTIPRO jastučnicu sa PROBIOTIKOM Karakteristike: jastučnica sa probiotikom sprječava stvaranje bakterija i grinja. Posebno se preporuča osobama sa alergijama i astmom. Dostupna veličina: dimenzija jastučnice je 60 x 80 cm Kontakt telefon: 091/ 335 50 62 Dostava se plaća po redovnom cjeniku Hpexpressa Rok iskoristivosti kupona: 30.11.2012.
Komentiraj

6 razloga zašto biste mogli biti bolesni od vaše posteljine..

Znate li na čemu spavate? Jeste li znali da vam možda vaši prekrivači i jastuci uzrokuju alergiju, astmu i mnoge druge bolesti? Istraživanja su pokazala da je u posteljini iz 45 % ispitanih domova otkrivena razina grinja bila više nego dovoljna za razvoj alergija. Posteljina u 23 % domova imala je razinu grinja dovoljnu za izazivanje simptoma u astmatičara koji su već alergični na grinje.

Koji su to zapravo problemi i što možete učiniti u vezi s njima? Donosimo 6 razloga zašto biste mogli biti bolesni od vaše posteljine.

 1. Ne peremo ih dovoljno čestoTo znači da se prašina, grinje, alergeni od kućnih ljubimaca, ljuskice kože, gljivične sopre… nakupljaju. Istraživanja su pokazala da 70 % vlasnika poplune i jastuke (bilo da su punjeni perjem ili nekim drugim materijalom) ne pere i po nekoliko godina.
 2. Čiste plahte i jastučniceČiste plahte i jastučnice stavljamo na poplune i jastuke kako bismo napravili barijeru između štetnih stvari i nas. Ali pranje posteljine na 60 stupnjeva nije dovoljno. Poplune i jastuke biste redovito trebali odnijeti na zrak, dobro ih protresti i ostaviti da se vjetre neko vrijeme. Tek tada biste ih trebali staviti u čistu posteljinu.
 3. Mrlje i bakterijeNove mrlje, kao što su one od znoja, odlična su baza za razvoj bakterija. Neke bakterije mogu uzrokovati kožne bolesti, izazvati izbijanje prištića. Većina bakterija premješta se sa lica na jastuk i opet se vraća na lice. Tako možete inficirati svoju očišćenu kožu, što još više pogoršava probleme s aknama. Bakterije na jastuku mogu izazvati čak i konjunktivitis.
 4. Vaši ljubimciAlergeni od kućnih ljubimaca su u vašoj posteljini čak iako niste vlasnik psa ili mačke. Pedeset posto testirane posteljine imalo je visoke količine alergena , iako je samo njih 10 % posjedovalo kućnog ljubimca. Alergeni od mački mogu biti prisutni godinama jer su veoma lagani i ljepljivi i možete ih donijeti na odjeći od nekud gdje ste bili u blizini mačke.
 5. Stvarate nove alergijeAko je izloženost ovim kontaminatima dovoljno velika, postat ćete osjetljiviji na alergene u posteljini. Ovo znači da biste s vremenom mogli razviti nove alergije.
 6. Sve to vas ne brine previšeMislite da vam održavanje posteljine čistom ne čini neku preveliku razliku. No bili biste zapanjeni razinama alergena i kontaminata koji se skrivaju ondje. U nekim slučajevima mogu izazvati ozbiljne alergije, infekcije i kožne probleme.

Što možete napraviti?Plahte i jastučnice mijenjajte svakog tjedna ili najviše svaka dva tjedna i perite ih na najvišoj mogućoj temperaturi. Poplune i deke morate oprati na najmanje 40 stupnjeva i to najmanje svakih 6 mjeseci, ako je dijete u pitanju – svakih tri mjeseca. Ovo će smanjiti bakterije za 50 %, a grinje, prašinu i ostale alergene drastično. Jastuke biste trebali prati najmanje svakih dva mjeseca jer su u velikoj blizini nosa i očiju.Ali sve ove probleme izbjeći ćete uz posteljinu Actipro s probiotikom, koja se bori protiv grinja i uništava 99% stafilokoknih bakterija koje se razvijaju u posteljini i madracima. Ovu posteljinu ne morate često prati jer probiotičke bakterije razgrađuju znoj i ljuskice kože koje služe kao hrana grinjama, Na taj način odbijaju grinje a postojeće grinje ugibaju bez hrane. Na taj način smanjuje se i razvoj bakterija, a preostale bakterije također bivaju neutralizirane pomoću probiotika iz Actipro posteljine.Sva ova svojstva klinički su ispitana i potvrđena od strane klinike i laboratorija iz Liegea, Belgija, te je ova posteljina proglašena prvom funkcionalnom posteljinom na tržištu.

Više o ponudi

Namijenjen ljudima sa astmom i sklonim alergijama, ali i svima drugima.

Actipro jastučnica je prirodno rješenje za borbu protiv patogenih bakterija i alergena u tekstilu, bez destrukcije za pozitivne mikroorganizme i floru potrebnu koži. Actipro je nešto novo, siguran i učinkovit način protiv neželjenog rasta i reprodukcije alergena u tekstilu.

Ova jastučnica koji vam danas nudi tvrtka PROCREATIO po prvi put je na hrvatskom tržištu. U svijetu posteljine i higijenskih medicinskih materijala, izum i patent ovog načina prirodne borbe protiv prašine i nametnika u posteljini izazvao je revoluciju na tržištu higijene i konkurenciju ostavio daleko iza. Puno tekstila ( madraci, navlake, staze za hodanje, tepisi, navlake, filtri) stvaraju zamku prašine i ostataka tijekom njihove uporabe. Mjesta su to idealna za uzgoj neželjenih patogenih bakterija i alergena. Anti-bakterijski proizvodi ubijaju bakterije, ali otpor tih mehanizama i dalje raste čak i više. Stalno je postojala potreba za pozitivnim, prirodnim, biološki prihvatljivim pristupom. Actipro je osmislio koncept koji znači "za život", a ne protiv njega i koji nije štetan za ljude, floru i faunu. Na Actipro tekstilu loše bakterije i gljivice ne mogu narasti niti se reproducirati, na taj način se uklanjaju loši mirisi i alergijski učinci koje stvara kućna prašina i grinje.

Isprobajte još danas i riješite se problema!

Procreatio d.o.o.

J.J.Strossmayera 322c
31000 Osijek
Hrvatska

tel: 091/ 335 50 62

email: info@procreatio.eu
http://www.procreatio.eu

Podijeli sa drugima:

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti kreditnom karticom, debitnom karticom, internet bankarstvom i/ili općom uplatnicom.

 • Americanexpress
 • MasterCard
 • MaestroCard
 • Visa
 • Diners